Meny
 
Matretter - Varierende - For priser se Meny
PAD THAI

Valgfritt kylling eller svinekjøtt

Med reker

Allergener: Tamarind, peanøtter,
reker, egg


Pad Thai er en smaksrik rett med en fantastisk balanse av salte, søte, krydrede og sure smaker. Dette balanserte måltidet vil raskt bli en av dine favoritter.

Historien bak PAD THAI
Pad Thai er en viktig rett i det thailandske kostholdet. Du kan finne det på hver soi (gate), det er rimelig, og det er vanligvis tilberedt og servert innen få minutter etter bestilling. Pad Thai oversettes bokstavelig talt til «stekt thai», og det er én ting besøkende ikke kan gå glipp av å spise når de reiser rundt i smilets land. Her er en kort historie om denne deilige retten.
Pad Thai ble til etter en slags konkurranse. På slutten av 1930-tallet kom Plaek Phibunsongkhram, eller Phibun, til makten i Thailand. Mange endringer ble gjort etter hvert som landet tilpasset seg den nye lederen som var opptatt av å gjøre landet mer vestliggjort. Han forsøkte å gjøre dette på en rekke forskjellige måter, for eksempel å endre landets navn fra Siam til Thailand. En annen måte han hadde som mål å forvandle landet i håp om å definere dets identitet og kultur var ved å holde en konkurranse for å lage en ny nasjonalrett fra Thailand. Resultatet: Pad Thai.
Og resten er historie. En klassiker og favoritt for mange.
 
WOK MED EGG - NUDLER

Med kylling, scampi, eller svinekjøtt
Nudler, egg, sukker, soyasaus og grønnsaker

Allergener: Hvete, egg, soyasaus, østerssaus
 
MITT VALG

-Stekt ris med 2 stk. innbakt kylling, salat,
søt saus

Allergener: Soyasaus, egg, østerssaus, hvetemel
 
KYLLING MED CASHEWNØTTER

Østersaus, ketchup, soyasaus, hvitløk, løk, paprika, gulrot, sukker, kylling

Allergener: Cashewnøtter, soyasaus, østersaus, hvete
 
GRØNN CURRY MED RIS

Kylling, curry, grønnsaker

Allergener: Reker
 
WOC MIX MED RIS

Stekte grønnsaker med kylling eller svinekjøtt. spises med ris

Allergener: Gulrot, østerssaus, soyasaus
 
PAD KRAPOA MED RIS KR. 169,-

Stekt valgfritt kjøtt, løk, Thai basil, hvitløk, bambus, aspargesbønner, gulrot, og sterk saus

***Uten stekte Egg
***Med stekte Egg

Allergener: Gulrot, østerssaus, soyasaus
 
PANENG

Med kylling/svinekjøtt
kokosmelk, thaibasilikum, kaffirlimeblader

Allergener: Reker
 
FRITERT WONTON

Wonton fylt med kjøttdeig av kylling og soyasays
6 stk

Allergener: østerssaus, soyasaus
 
GRILLSPYD

Kyllingspyd med peanøttsaus 1. stk

Allergener: Peanøtter, soya, østerssaus
 
VÅRRULLER

Kylling kjøttdeig, Hodekål, Gulrot, Glassnudler


Allergener : Soyasaus, Østersaus
 
INNBAKT KYLLING

Innbakt kylling filèt - fritert


Allergener: Hvete
 
EKSTRA ,-

KYLLING/SVINEKJØTT
SCAMPI
RIS
NØTTER
SAUS
SALAT/GRØNNSAKER
SPEILEGG

-