Matretter - Varierende - For priser se Meny
PAD THAI
Valgfritt kylling eller svinekjøtt
Med reker
Allergener: Tamarind, peanøtter,
reker, egg
Pad Thai er en smaksrik rett med en fantastisk balanse av salte, søte, krydrede og sure smaker. Dette balanserte måltidet vil raskt bli en av dine favoritter.
Historien bak PAD THAI
Pad Thai er en viktig rett i det thailandske kostholdet. Du kan finne det på hver soi (gate), det er rimelig, og det er vanligvis tilberedt og servert innen få minutter etter bestilling. Pad Thai oversettes bokstavelig talt til «stekt thai», og det er én ting besøkende ikke kan gå glipp av å spise når de reiser rundt i smilets land. Her er en kort historie om denne deilige retten.
Pad Thai ble til etter en slags konkurranse. På slutten av 1930-tallet kom Plaek Phibunsongkhram, eller Phibun, til makten i Thailand. Mange endringer ble gjort etter hvert som landet tilpasset seg den nye lederen som var opptatt av å gjøre landet mer vestliggjort. Han forsøkte å gjøre dette på en rekke forskjellige måter, for eksempel å endre landets navn fra Siam til Thailand. En annen måte han hadde som mål å forvandle landet i håp om å definere dets identitet og kultur var ved å holde en konkurranse for å lage en ny nasjonalrett fra Thailand. Resultatet: Pad Thai.
Og resten er historie. En klassiker og favoritt for mange.
WOK MED EGG - NUDLER
Med kylling, scampi, eller svinekjøtt
Nudler, egg, sukker, soyasaus og grønnsaker
Allergener: Hvete, egg, soyasaus, østerssaus
MITT VALG
-Stekt ris med 2 stk. innbakt kylling, salat,
søt saus
Allergener: Soyasaus, egg, østerssaus, hvetemel
KYLLING MED CASHEWNØTTER
Østersaus, ketchup, soyasaus, hvitløk, løk, paprika, gulrot, sukker, kylling
Allergener: Cashewnøtter, soyasaus, østersaus, hvete
GRØNN CURRY MED RIS
Kylling, curry, grønnsaker
Allergener: Reker
WOC MIX MED RIS
Stekte grønnsaker med kylling eller svinekjøtt. spises med ris
Allergener: Gulrot, østerssaus, soyasaus
PAD KRAPOA MED RIS KR. 169,-
Stekt valgfritt kjøtt, løk, Thai basil, hvitløk, bambus, aspargesbønner, gulrot, og sterk saus
***Uten stekte Egg
***Med stekte Egg
Allergener: Gulrot, østerssaus, soyasaus
PANENG
Med kylling/svinekjøtt
kokosmelk, thaibasilikum, kaffirlimeblader
Allergener: Reker
FRITERT WONTON
Wonton fylt med kjøttdeig av kylling og soyasays
6 stk
Allergener: østerssaus, soyasaus
GRILLSPYD
Kyllingspyd med peanøttsaus 1. stk
Allergener: Peanøtter, soya, østerssaus
VÅRRULLER
Kylling kjøttdeig, Hodekål, Gulrot, Glassnudler
Allergener : Soyasaus, Østersaus
INNBAKT KYLLING
Innbakt kylling filèt - fritert
Allergener: Hvete
EKSTRA ,-
KYLLING/SVINEKJØTT
SCAMPI
RIS
NØTTER
SAUS
SALAT/GRØNNSAKER
SPEILEGG
-